Kryemadhi uron në mënyrë speciale Krishtlindjet dhe politikën shqiptare!

356
Sigal

Monika Kryemadhi ka
dhënë një mesazh special  për të gjithë
familjet shqiptare dhe politikën.


Kryemadhi nuk ka lënë
pa përmendur faktin që zgjedhjet janë shumë afër dhe se politikanëve u pëlqen
të bëjnë fushatë.


 “Një urim i veçantë për të gjithë lexuesit shqiptarë”


Qoftë 2017-ta një vit i
mbarë dhe i suksesshëm për të gjithë ju. Nëpërmjet faqes tuaj shumë të mirë
doja që t’ju uroja Krishtlindjet dhe 2017-n gjithë shqiptarëve. Qoftë një vit i
begatë dhe i mbarë. 


 Edhe pse është vit zgjedhor dhe ne
politikanëve do na pëlqejë të bëjmë pak fushatë në të, unë do ju uroja gjithë
shqiptarëve një vit të qetë, të begatë dhe të mbarë për të gjitha familjet e
tyre”,-tha Monika Kryemadhi duke përcjellë mesazhin e saj për Vitin e Ri që po
vjen, bashkë me të dhe zgjedhjet.