Kryebashkiaku Erion Veliaj” Tirana është Europë. Java e Europës në Sheshin “Skëndëerbej” falë prezencës së ambasadorëve të huaj

43
Sigal

Dje në Tiranë u festua dita e Evropës. Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj thotë se, Tirana është Evropë.  Një event fantastik në kuadër të Javës së Evropës në kryeqytet, që i ka dhënë gjallëri sheshit “Skënderbej”, me këngë, valle e shumë argëtime të tjera, falë prezencës së aktivistëve dhe të huajve. Kryebashkiaku Erion Veliaj: “Tirana është Evropë.  Një event fantastik në kuadër të Javës së Evropës në kryeqytet, që i ka dhënë gjallëri sheshit “Skënderbej”, me këngë, valle e shumë argëtime të tjera, falë prezencës së aktivistëve dhe të huajve. Faleminderit “European Union in Albania” Luigi Soreca, dhe të gjithë ambasadorëve të tjerë për festën që sollët në qytet!”