Klevi Pojana : Kur rezistenca kthehet në revoltë !

339
Përfaqësuesi i LSI, Klevi Pojana në një postim në facebook, ka theksuar rëndësinë e zgjedhjeve të ardhshme të 25 prillit si vendimtaret për të ndëshkuar Rilindjen në pushtet. Pojana e ka shoqëruar statusin me një foto që flet shumë.
Kur rezistenca kthehet në revoltë!
Abuzimet dhe shtypja që ‘Rilindja’ i ka bërë qytetarëve, do të prodhojë ndëshkimin më të madh që i ka dhënë ndonjëherë sovrani partive në Shqipëri.
25 Prilli po vjen, ndryshimi është i pandalshëm.
Ndëshkim për fajtorët!
Shërbime për qytetarët!
Zhvillim për ekonominë!
Shpresë për rininë!
Integrim për Shqipërinë!
Sigal