Klajda Gjosha: LSI është e pandalshme në njësinë 11 dhe gjithë Tiranën

380
Kandidatja për deputete në qarkun e Tiranës, Klajda Gjosha zhvilloi një takim me gratë dhe vajzat e njësisë administrative nr.11 në Tiranë.Në një postim në faqen e saj zyrtare, në rrjetin social Facebook, Gjosha u shpreh se LSI është e pandalshme në njësinë 11 dhe gjithë Tiranën duke veçuar zonjat e kësaj njësie të cilat do e bëjnë LSI, “Forcë të parë”.

Statusi i plotë
LSI është e pandalshme në njësinë 11 dhe gjithë Tiranën!Veçanërisht zonjat fisnike që takoj çdo ditë, të cilat do ta bejnë LSI në : FORCË TË PARË!

#NjeShansPerTeArdhmen
#NjeShansPerTeGjithe