Klajda Gjosha: Kënaqësi të takohesha me Z. Jon Turner,mirënjohje për mbështetjen që Britania e Madhe i ka dhënë Shqipërisë dhe rajonit tonë ndër vite!

395
Sigal

 

Ishte kënaqësi të takohesha me Z. Jon Turner, oficer në zyrën për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, në Ministrinë e Jashtme të Britanisë së Madhe. Diskutuam sëbashku mbi aktualitetin politik dhe perspektivën europiane të Shqipërisë. Mirënjohje për mbështetjen që Britania e Madhe i ka dhënë Shqipërisë dhe rajonit tonë ndër vite!