Kim Mehmeti:  Në  “Shqipëritë”  është e rrezikshme  të vjedhësh  50 euro, kur vjedh 50 milionë, bëhesh burrështetas

85

 

Publicisti Kim Mehmeti, duke dashur të karakterizojë korrupsionin dhe zyrtarët e korruptuar, por që kurrë nuk ndëshkohen,  shkruan, se në “Shqipëritë” tona, është shumë e rrezikshme, që të vjedhësh 50 euro, të burgosin, ndërsa kur vjedh 50 milionë, bëhesh burrështetas. Kim Mehmeti:  “Në “Shqipëritë” tona është e rrezikshme  të vjedhësh 50 euro, por jo 50 milionw, ngaqë vjedhësi i dhjetëra eurove përfundon në burg, e ai i milionave, bëhet burrështetas  dhe  ka mbrojtjen e gjykatësve!”