“Kasaphanë 2020”, Boçi: Si po rrezikohet përhapja e virusit me provimet në Universitete me provimet

239
Sigal

Ish-deputeti demokrat Luçiano Boçi publikon denoncimin se si po rrezikohet përhapja e virusit me provimet në Universitete me provimet, qe e quan “Kasaphanë 2020”.

Denoncimi i Luçiano Boçit

KASAPHANË 2020
Ndërsa e gjithë bota i ka Universitetet në “online”, vetëm këtu tek ne vazhdohet t’i vendosin studentët në rresht, për t’i rrasur në provim.
Mesazhi i dalë nga Fakulteti i Drejtësisë, është i tmerrshëm.
Pranohet dhe argumentohet përhapja masive e virusit, por nuk hiqet dorë nga futja në turmë, në salla të mbyllura e studentëve dhe e pedagogëve!!!!
Gjithçka i ngjan një udhëtimi drejt ferrit.
Më fatlumët do kthehen shëndosh e mirë. Për të tjerët nuk dihet.
Dhe i gjithë ky ngulmim, për t’i çuar studentët në kasaphanë, lidhet me një qëllim.
Të quhen sikur u bënë zgjedhjet fiktive të 30 Korrikut!
Rama rri e vështron kasaphanën e orientuar nga ai vetë.
Atij i duhen me çdo kusht Universitetet, jo jetët e studentëve.
Kriminale dhe amorale!!!!

KASAPHANË 2020Ndërsa e gjithë bota i ka Universitetet në “online”, vetëm këtu tek ne vazhdohet t’i vendosin studentët…

Gepostet von Luciano Boci – Faqja Zyrtare am Sonntag, 26. Juli 2020