Kandidatët e LSI-së në Durrës, takime me qytetarët: Ndajmë projektet për zhvillimin e qytetit

147
Sigal

Kandidatët për deputetë në listën e LSI-së në qarkun e Durrësit, Enon Karapici, Bujar Dhima, Gazmir Tahiri, Berinda Bulku, Eraldo Luku, këtë të enjte së bashku edhe me kryetaren e LSI-së së Durrësit, Kontjana Kuçi, kanë vijuar me fushatën elektorale.

Sipas njofimit për shtyp, ata po ndajmë me qytetarët pikat e programit të LSI-së dhe projektet konkrete për zhvillimin e qytetit.

Sot me Kandidatët për Deputetë të LSI Durrës, Enon Karapici, Bujar Dhima, Gazmir Tahiri, Berinda Bulku, Eraldo Luku, duke ndarë me qytetarët pikat e programit të LSI dhe projektet konkrete për zhvillimin e qytetit tonë.
Kontjana Kuçi
Kandidate për Deputete
Kryetare e LSI Durrës