Ka përfunduar numërimi në Kurbin/ Ja si janë ndarë votat mes Berishës dhe Elezit

66
Sigal

Procesi i numërimit të votave në zgjedhjet për kryetarin e PD-së ka përfunduar edhe në Kurbin.

Rezultatin e kryeson ish-kryeministri Sali Berisha kundrejt rivalit Ibsen Elezit.

Shifrat si më poshtë:

1057 vota Sali Berisha

128 vota Ibsen Elezi

3 vota të pavlefshme