Ja cilën skuader do mbështesë Presidenti Meta në Botëror

367
Presidenti Meta bënë tifo për Hollandën por meqense Hollanda nuk është kualifikuar në këtë Boteror, Presidenti Meta do mbështes Zvicrën për shkak se në Kombëtaren e Zvicrës bëjnë pjesë disa shqiptar dhe komuniteti shqiptar është integruar më së mirei në shoqrinë zvicërian por dhe nga akademitë sportive Zvicëriane Shqipërisë i vijnë dhietera talente që japin kontributin e tyre në kombëtaren tonë të shqipërisë.
Sigal