Ilir Meta : Teqetë bektashiane kanë qenë shkolla të mësimit të gjuhës shqipe

49
Sigal

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Presidenti i vendit tonë, Ilir Meta, ka vlerësuar teqetë bektashiane për kontributin që kanë dhënë në mësimin e gjuhës shqipe dhe në formimin e atdhetarevë rilindas.

“Teqetë bektashiane kanë qenë shkolla të mësimit të gjuhës shqipe dhe formimit atdhetar të rilindasve.”, – shprehet ai në postimin e tij.