Haxhinasto: Vizioni i LSI mbetet e qartë për sa i përket transformimit dhe ristrukturimit të sektorit fason

149

Hartuesi i Programit ekonomik të LSI-së: Rreth 1/3-a e bizneseve fasone sot është duke mbijetuar me vështirësi, duke i bërë ballë falimentimit