Grisejda Myslimi: Forca e LSI buron nga fuqia e grave dhe vajzave

50
Sigal

Kandidatja për deputete e LSI-së, e dyta në listën e qarkut të Vlorës, Grisejda Myslimi, thotë se forca e LSI-së buron nga fuqia e grave dhe vajzave.

“Forca e LSI buron nga fuqia e grave dhe vajzave. vajzat dhe gratë e Vlorës, Fierit por edhe të gjithë Shqipërisë në 25 Prill do të votojnë LSI. Së bashku jemi edhe më të forta”,-shkruan Myslimi në një postim të shpërndarë në rrjetet sociale, të cilin e ka shoqëruar me një video të takimeve dhe të kandidatëve zonja të LSI-së në qarkun Vlorë dhe Fier.