FOTO/ Pjesëmarrje masive në Foltoren e Berishës me shqiptarët e Amerikës

134
Sigal

Ish-kryeministri Sali Berisha po mban Foltoren e radhës në lidhje live me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në Nju Xhersi të Amerikës, janë të shumtë demokratët dhe shqiptarët që dëgjojnë Berishën.

Salla e rezervuar për këtë rast është mbushur përplot me qytetarë.

Shqiptarët e Amerikës kanë shfaqur një interesim të madh për fjalën e Berishës.

Qytetarët që ndoqën Foltoren thanë se ky është një moment historik për shqiptarët që jetojnë në SHBA.