Floida Kërpaçi në Kombinat: Banorëve t’u ndërtohen shtëpitë aty ku janë

53
Sigal

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi dhe kryetarja e LRI-së, Floida Kërpaçi ishte sot pranë banorëve që u janë dëmtuar shtëpitë nga në lagjen “Kombinat” të Tiranës. Kërpaçi tha se banorëve duhet t’u ndërtohen shtëpitë në të njëjtin vend ku i kanë pasur më parë.

“Kombinat Banorëve të Kombinatit t’u ndërtohen shtëpitë aty ku janë. Jemi në krahun tuaj!”,- shprehet kryetarja e LRI-së.