Fjala e Presidentit të Republikës së Shqipërisë Ilir Meta (VIDEO)

460
Sigal

Fjala e Presidentit te Republikws Ilir Meta ne konferencën e organizuar nga Shoqata George C. Marshall Shqipëri në bashkëpunim me Qendrën George C. Marshall për Studime të Sigurisë në Garmish, Albanian Policy Center & Ambasadën Amerikane në Tiranë me temë “Sfidat e Sigurisë në Ballkan dhe roli i aktorëve të jashtëm në kohën e tranzicionit euroatlantik”.

LIVE – Fjala e mbajtur në konferencën me temë: "Sfidat e Sigurisë në Ballkan dhe roli i aktorëve të jashtëm në kohën e tranzicionit euroatlantik" (pjesa-3)

Gepostet von Ilir Meta am Mittwoch, 22. Mai 2019