Ju po vidhni vendin tuaj, asnjë punë për 6 muaj! Nis me zjarr protesta e studentëve në Tiranë

626
Sigal

Studentët kanë nisur protestën përpara Ministrisë së Arsimit me thirrje të fuqishme me megafon, me rimë:

‘Ju luftoni për karrige

Për studentët jeni armiqë!

Ju po vidhni vendin tuaj

Asnjë punë për 6 muaj!’

Studentët kanë mbledhur letra shuk me të cilat “godasin’ ministrinë, të zhgënjyer që Pakti për Universitetin i premtuar nga kryeministri Edi Rama dhe qeveria nuk sollën asnjë ndryshim në jetën e tyre.