Dr. Ina Zhupa: 9Maj, Dita e Europës, dita e fitores të së drejtës mbi krimin!

142
Sigal

“9 Maj, Dita e Europës, dita e fitores të mirës mbi të keqen, të së drejtës mbi krimin!

Partia Demokratike është forca më pro europiane e Shqipërisë, ajo lindi me thirrjet “E duam Shqipërinë si gjithë Europa” dhe punon e zhvillon betejat e saj çdo ditë për standarde demokratike europiane për qytetaret.

Bashkë do ja dalim!” ky është mesazhi që përcjell deputetja e PD, Dr Ina Zhupa në kuadër të Ditës së Europës.

Zhupa thekson se 9 Maj është dita e fitores të mirës mbi të keqen, të së drejtës mbi krimin.