Deputetët e opozitës ndezin tymueset në Kuvend dhe godasin tavolinat

23
Sigal

Pas përplasjes së deputetëve të Bardhit dhe Berishës me punonjësit e Gardës në hyrje të Kuvendit, seanca plenare ka nisur mes tymit dhe kaosit.

Kryeparlamentarja ka hapur seancën, ndërsa deputetët e opozitës kanë ndezur menjëherë tymuesit dhe filluan të godasin tavolinat.