Caka: Frymën dhe shpresën për diçka të mirë në këtë vend e gjejmë vetëm tek rinia

173
Nga Silva Caka
“Fuqia e të rinjve është pasuria e përbashkët e gjithë botës. Fytyrat e të rinjve janë fytyrat e së kaluarës, të së tashmes dhe të së ardhmes sonë. Asnjë segment në shoqëri nuk mund të përputhet apo matet me fuqinë, idealizmin, entuziazmin dhe guximin e të rinjve.”
Kailash Satyarthi
Nuk do te lodhemi asnjëherë duke thënë se të rinjtë kanë qenë dhe janë qëndrestarët e vërtetë, optimistët dhe luftëtarët!
Të rinjtë me zemër, ata të protestave, ata që ikin apo edhe ata që duken se janë indiferentë, do të jenë përballë Rilindjes dhe gjithë kriminalitetit që e rrethon.
“Fuqia e të rinjve është pasuria e përbashkët e gjithë botës. Fytyrat e të rinjve janë fytyrat e së kaluarës, të së tashmes dhe të së ardhmes sonë. Asnjë segment në shoqëri nuk mund të përputhet apo matet me fuqinë, idealizmin, entuziazmin dhe guximin e të rinjve.”
Kailash Satyarthi
Nuk do te lodhemi asnjëherë duke thënë se të rinjtë kanë qenë dhe janë qëndrestarët e vërtetë, optimistët dhe luftëtarët!
Të rinjtë me zemër, ata të protestave, ata që ikin apo edhe ata që duken se janë indiferentë, do të jenë përballë Rilindjes dhe gjithë kriminalitetit që e rrethon.
Frymën dhe shpresën për diçka të mirë në këtë vend e gjejmë vetëm tek rinia, tek ëndrrat dhe shpirti luftarak i tyre.
Sigal

, tek ëndrrat dhe shpirti luftarak i tyre.