Bujar Nishani ironi me Bashën pas takimit në Dibër: Sekti Edi Ramë në PD ka nisur të pastrohet, ja përplasën në fytyrë sot derën çirakut

220
Sigal

Postimi i Bujar Nishanit

Sekti i Edi Ramë në PD ka nisur të pastrohet nga kurrizi i demokratëve.

Dibranët patriotë e të mençur ja përplasën në fytyrë sot derën çirakut të sektit duke e bojkotuar mashtrimin, paaftësinë e tradhëtinë.

Shpejt, dibranët dhe të gjithë shqiptarët patriotë kanë “pak punë” me kapon e sektit.