Braimllari: Të rinjtë do godasin oligarkinë dhe pabesinë e Rilindjes

33
Sigal

Në një takim me të rinjtë në Pustec të Korcës, sekretari i përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, thotë se rinia është ajo që do të godasë oligarkinë dhe pabesinë e Rilindjes. “LSI’ja ka një program të qartë për mbështetjen e të rinjëve, për të krijuar më shumë mundësi punësimi me vende punë të mirëpaguara, për të përballuar koston e jetës”.

Postimi i plotë

Ne Pustec, te rinjte jane entuziast per ndryshimin e madh. Me 25 prill te rinjte do ti japin goditjen perfundimtare sektit te rilindjes qe i varferoi dhe i largoi nga vendi. Te rinjte do godasin oligarkine dhe pabesine e Rilindjes. LSI ka nje program te qarte per mbeshtetjen e te rinjëve, per te krijuar me shume mundesi punesimimi me vende pune te mirepaguara, per te perballuar koston e jetes.