Braimllari : Oferta e Edi Ramës për rininë, largimi nga vendi

158
Sekretari i përgjithshëm i LSI, Endrit Braimllari përgjatë vizitave të tij në kuadër të fushatës elektorale ka dhënë një mesazh nga qyteti i Pogradecit me të rinj energjik të lënë totalisht në harresë nga Rilindja.
 Ai ka deklaruar se oferta e Edi Ramës për të rinjtë e Pogradecit është largimi nga vendi, mungesa e vendeve të punës dhe shpresës. Ai ka premtuar se : “më 25 Prill do largojmë Rilindjen e cila është kthyer në fatkeqësi kombëtare, kthejmë shpresën tek të rinjtë si edhe hapim vende të reja pune për t’a bërë Shqipërinë shtëpinë tonë”.
Sigal