Alarm i ri në Kinë ? / Pekini urdhëron karantinimin e 10 zonave të qytetit

200
Sigal

Pekini ka urdhëruar bllokimin e 10 zonave të qytetit pas një shpërthimi të ri të Covid.

Pekini ka urdhëruar në perimetër mbylljen e 10 zonave të Shunyi, një rreth në verilindje të kryeqytetit kinez. Kjo është mbyllja e parë që qyteti ka përjetuar që nga korriku kur u regjistruan shpërthimet e fundit të regjistruara.

Qyteti ka konfirmuar 16 raste të reja me covid-19 dhe tre të infektuar asimptomatik që nga 18 Dhjetori. Shtatë nga këto raste janë diagnostikuar në Pekin, i cili deri një javë më parë nuk kishte konfirmuar ndonjë infeksion lokal për pesë muaj. Mbyllja e perimetrit synon të parandalojë shpërthimet e reja që ndodhin para Vitit të Ri.

Rivendosja e madhe dhe formimi i njeriut të ri / Çfarë do të ndodhë me botën kur bllokimet të përfundojnë?

Prokuroria zbulon gjurmët e gishtave pas 14 viteve / Policët që u kapën me 640 kg drogë