Braimllari në Pogradec: Rilindja ka shkatërruar gjithçka, uragani popullor do vendos drejtësi

68
Sekretari i Përgjithshëm, Endrit Braimllari në një reagim të tij në faqen “Facebook” ka evindentuar varfërinë dhe shpopullimin e vendit që i ka sjellë Rilindja vendit.
“Ne Pogradec ku rilindja ka shkaterruar gjithçka. Varferia ekstreme, mungesa e vendeve te punes, largimi i te rinjve nga vendi, shkaterrimi i turizmit dhe bujqesise per te favorizuar shpopullimin.Edi Rama dhe Rilindja fatkeqesi kombetare. Ne 25 prill uragani popullor do te vendosi drejtesi mbi kete sekt famekeq”, shkruan Braimllari.