Braimllari: Misioni i LSI i pandalshëm në mbështetjen e rinisë shqiptare

146
Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari ka ndarë me ndjekësit momente nga organizime të LSi. Braimllari thekson se do vijoj rrugën për të krijuar mundësi të reja për të rinjtë.
“Misioni i Levizjes Socialiste per Integrim i pandalshem ne mbeshtetjen e rinise shqiptare.
Te rinjte meritojne shanse dhe mundesi te barabarta, sistem arsimor cilesor, vende pune te mirepaguara dhe nje qeveri qe mendon per to.
Nuk do te ndalemi ne rrugen tone per te krijuar sa me shume shanse dhe mundesi per te rinjte qe ta shohin te tashmen dhe te ardhmen ne kete vend te begate”, shkruan Braimllari .
Sigal