“Belinda Balluku është për burg”, Gazment Bardhi: Zyrat e Kadastrës janë vënë në dispozicion të shtabit elektoral të saj, blen vota me legalizimet

70
Sigal

Gazment Bardhi u shpreh ditën e sotme se Belinda Balluku mund të mashtrojë për 1 ditë, por nuk e mashtron dot SPAK, që ka në dorë provat e blerjes së votave përmes legalizimeve. Një drejtësi pa ndikim nga qeveria duhet ta çojë Belinda Ballukun pas hekurave të burgut.

Faktet janë kokëforta:

1. Shtabi elektoral i Belinda Ballukut, me në krye drejtuesen e shtabit, filan fistekja (e di marinela) mbledhin të dhënat ë banorëve të zonës elektorale të Belinda Balkukut për të kryer legaliizimin para zgjedhjeve. Ky është përdorim i burimeve shtetërore për qëllime partiale dhe elektorale dhe ndëshkohet nga ligji. (Ndonjë saktësim sesi me 4 fjalë.)
2. Zyrat e Kadastrës janë vënë në dispozicion të shtabit elektoral të Belinda Ballukut për të bërë legalizime në masë deri të premten para zgjedhjeve.
3. Belinda Balluku nuk u shërben qytetarëve, por blen vota me legalizimet në kundërshtim me ligjin. Në 24 prill grupi i krijuar për legalizimet në Kombinat u shpërbë pa patur më interes për gjoja shërbimin ndaj qytetarëve.

Ky i Belinda Ballukut është një krim elektoral, që ka deformuar vullnetin e qytetarëve. Votat e blera edhe me mënyra të tjera, nuk do ta shpëtojnë Belinda Balkukun nga drejtësia!