Arben Kraja zgjidhet kreu i SPAK

552
Sigal

Arben Kraja është zgjedhur kreu I Prokurorisë së Posaçme Anti Korrupsion, (SPAK) me 6 vota të anëtarëve të KLP-së.

Pas skulaifikimit të Altin Dumanit me vetëm 4 vota është votuiar edhe për Krajën që mori 6 vota ndërsa edhe kandidati tjetër Edvin Kondili nuk ka arritur të kalojë pragun e votave që ishte vendosur për 6 të tilla nga 11 të mundshme.

Kraja do të ketë vetëm funksion administrative dhe do të qëndrojë në krye në një mandat 3-vjeçar.