Altin Goxhaj: Poeti Nderim Kurti si Avzni Nela qëndron në biruc pa urdhër arresti!

607
Sigal

Nga Av. Altin Goxhaj

Sot takuam Nderim Kurtin në qeli!

As ja kanë bërë ekspertimin mjeko-ligjor që ti ikin plagët e dhunës, dhe as ka urdhër arresti nga prokurori!

Rrëmbim personi dhe pengmarrje është përcakaktimi! NDERIM KURTI SI AVZI NELA!!! Kristaqi vari Avziun, i biri mban në birucë Nderimin!

JU E DINI TASHMË QË DJE FALANGAT CIVILE TË EDVERIT MASAKROJNË DHE PO E MBAJNË NË BURG POETIN!

Përgjaket, rrëmbehet dhe burgoset Poeti & Informaticieni Nderim Kurti sepse recitoi poezinë e tij kundër EDvErit në Protestë! Skandal! Eksperti i informatikës, lexoi Poezinë kundër Diktaturës dhe EDvErit (që kishte shkruar vetë) sot në Sheshin Skënderbej, e ndjekin nga pas deri te Partizani i Panjohur dhe pikërisht aty ku s’kishte asnjë tv, 3 civilë të bëshëm pa u prezantu fare, e masakrojnë dhe përgjakin me grushta në kokë, pastaj e mbyllin në qeli dhe pretendojnë se qytetari i lirë Nderim Kurti paska dhunuar civilët që qenkan policë!

Ku ndrshon me Poetin Avzi Nela?! Atëhere të varnin sot të dërrmojnë në dru dhe të mbyllin në birucë! Për poezi kundra diktaturës së Enverit dikur dhe EDvErit sot!!!

Poeti Nderim Kurti si Avzni Nela qëndron në biruc pa urdhër arresti!

NDERIM KURTI SI AVZI NELA!!! Kristaqi vari Avziun, i biri mban në birucë Nderimin!Sot takuam Nderim Kurtin në qeli!As ja kanë bërë ekspertimin mjeko-ligjor që ti ikin plagët e dhunës, dhe as ka urdhër arresti nga prokurori! Rrëmbim personi dhe pengmarrje është përcakaktimi!JU E DINI TASHMË QË DJEFALANGAT CIVILE TË EDVERIT MASAKROJNË DHE PO E MBAJNË NË BURG POETIN!Përgjaket, rrëmbehet dhe burgoset Poeti & Informaticieni Nderim Kurti sepse recitoi poezinë e tij kundër EDvErit në Protestë!Skandal! Eksperti i informatikës, lexoi Poezinë kundër Diktaturës dhe EDvErit (që kishte shkruar vetë) sot në Sheshin Skënderbej, e ndjekin nga pas deri te Partizani i Panjohur dhe pikërisht aty ku s'kishte asnjë tv, 3 civilë të bëshëm pa u prezantu fare, e masakrojnë dhe përgjakin me grushta në kokë, pastaj e mbyllin në qeli dhe pretendojnë se qytetari i lirë Nderim Kurti paska dhunuar civilët që qenkan policë!Ku ndrshon me Poetin Avzi Nela?! Atëhere të varnin sot të dërrmojnë në dru dhe të mbyllin në birucë! Për poezi kundra diktaturës së Enverit dikur dhe EDvErit sot!!!

Gepostet von Koalicioni Për Shqipërinë am Samstag, 16. Mai 2020