Agron Duka: Më 18 qershor nuk mund të ketë zgjedhje, ja ç’duhet bërë

362
Sipas Dukës, nëse do të ketë zgjedhje te lira dhe te ndershme PAA do kete ne parlament mbi 5 deputete.

Duke folur për negociatorët e huaj për zgjidhjen e krizës Duka deklaroi se uron të arrohet marrëveshje.

Sa për 18 qershorin, ai thotë se nuk mund të ketë zgjedhje sepse partite dhe koalicionet nuk jane regjistruar ne KQZ dhe duhet domosdoshmerisht te shtyhen.

“Presidenti ka dekretuar daten 18 qershor per zgjedhjet dhe natyrisht duhet nje vullnet per ndryshimin e kushtetutes per shtyrjen e zgjedhjeve. Mjafton te kete konsensus mes partive te medha dhe kjo behet brenda dites”- tha ai.
Sigal