Tradhëtia është kanceri më i madh që mund të ketë një komb

153

Nga Hajro Limaj

Tradhëtia është kanceri më i madh që mund të ketë një komb.Si të gjithë popujt e tjerë që në gjak e kanë tradhëtinë , njësoj edhe populli shqiptar e ka tradhëtinë në gjakun e saj Kuq e Zi . E sidomos tradhëtia më e madhe , qëndron tek elita politike që në vend të bashkimit të popullit , ata vetëm e përçajnë atë ! Ky është qëllimi i tyre i famshëm .Shikoni se c fare po ndodh keto dite ne Kosove.Garda e vjeter ,”clirimtaret “pushtues te Kosoves duke pare se me ligjet qe po kalonin ne kuvend dhe vendimet e qeverise po u ngushtohej laku ne gryke dhe po afrohej dita qe do te jepnin logari, rrezuan qeverine me te mire te pas luftes,te Albin Kurtit me jetes 50 ditore, ne kohen e Luftes Bilogjike Botrore,kur virusi COVID-19 po perhaper me shpejtesi ne bote dhe me mijra njerez po largohen nga jeta. Jo I tha Gjermania,Franca,Anglia e shume shtete te BE-se Thacit dhe Mustafes,por keta dy scenarist te te gjitha keqiave ne Kosove,nuk kishin hallin e popullit te vuajtur te Kosoves,por hallin e tyre qe po ju afrohej laku ne gryk.