Prof.Dr. Tritan Shehu: Dhimbje e thellë dhe indinjatë e pa kufi për aktin terrorist të Vjenës

166
Vecanerisht indinjata shtohet e forcohet nga fakti se nje nga autoret eshte me kombesi shqiptare, qe jo vetem nuk e meriton te quhet shqiptar, por dhe as duhet permendur si i tille.
Fatkeqesisht se fundmi veprime te tilla kriminale, antinjerezore, te frymezuara nga ideologji, interesa a grupime, qe vecse me fene nuk kane asgje te perbashket po tentojne perseri te godasin vlerat tona, historine e te ardhmen tone te perbashket, pavaresisht besimit, races, kombesise, gjinise etj.
Te gjithe solidaritetin popullit austriak, institucioneve te ketij vendi demokratik, gjithmone nje mik e mbeshtetje e madhe per Shqiperine e shqiptaret, ne Rajon e kudo ku ndodhen.
Sigal