Bujar Nishani: Kryegangsteri dhe “rraketaket” e tij janë të paricliklueshëm pas 25 prillit!

85

Ish-presidenti Bujar Nishani, përmes një postimi në Facebook, ka shpejguar se “propozimin te Presidenti i Republikës se kush mandatohet për Kryeministër e bën mazhoranca parlamentare, pasi Parlamenti i ri është mbledhur, pasi janë verifikuar mandatet e deputetëve dhe pasi është zgjedhur Kryetari i Parlamentit.”

Më tej, ish-presidenti Nishani i është përgjigjur Rilindjes se “propozimin për qeverinë e re nuk e bën partia por mazhoranca parlamentare”.

Në vijim postimi i plotë i ish-presidentit Bujar Nishani

Banditët dhe hajdutët ordinerë që Shqipërisë dhe shqiptarëve iu ngulën në trup prej sektit të rilindsave, po na tregojnë se partia që merr qoftë dhe një votë më shumë se partitë e tjera, paska të drejtën të formojë qeverinë, pavarësisht se nuk është mazhorancë në Parlament!
Hahahahahahaaaaaaaa !!!!!!
Gangsterë ordinerë, hajdutë perversë, oligarkë injorantë e të korruptuar, fundi i pisllëkut tuaj po afron me shpejtësi!
Të nderuar miq, propozimin te Presidenti i Republikës se kush mandatohet për Kryeministër e bën mazhoranca parlamentare, pasi Parlamenti i ri është mbledhur, pasi janë verifikuar mandatet e deputetëve dhe pasi është zgjedhur Kryetari i Parlamentit.
Propozimin nuk e bën partia por mazhoranca parlamentare.
Vetëm ai propozim shqyrtohet nga Presidenti i Republikës, asnjë tjetër!
Kushtetuta është e shkruar qartë e pastër, e zeza mbi të bardhë !
Kryegangsteri dhe “rraketaket” që ka mbushur duart kanë vetëm një vend depozitimi pas 25 prill! Të pariciklueshëm!