Nga avokat Altin Goxhaj/ 10 mëkatet e Evi Kokalarit

526
Sigal

Nuk është peng i askujt, nuk e shantazhon dot askush, askush s’mund ta kontrollojë, bën atë që i thotë mëndja e vet dhe koston e ka zero pasi jetën dhe karrierën e ka në SHBA..

Mëndja e vet është ideologjikisht konservatore, sovraniste, djathtas, partizane e lirisë, tipik trampiste..

Është aktiviste politike konservatore amerikane me kontakte të ngushta dhe të besueshme pranë Familjes Politike Trump, dhe shumë politikanëve dhe gazetarëve konservatorë amerikanë pranë Trump, ka kontakte ndihmëse për Axhendën e saj pa fund dhe koha në SHBA dhe Shqipëri punon për të..

E ka ndarë mëndjen të ndikojë në Shqipëri për krijimin e një Opozite Konservatore në Shqipëri bazuar në principet amerikane..

Konsideron Sorosin si armikun më të madh të Shqipërisë dhe shqiptarëve i cili është Koka që ka kultivuar dhe menaxhon klasën politike, median dhe shoqërinë civile shqiptare në bashkëpunim të ngushtë me administratën amerikane dhe ndërkombëtarët e Tiranës..

Po kompenson 8 vjet censurë të realitetit të dhimbshëm të Shqipërisë, rolin e Soros dhe veglave të tij shqiptare dhe amerikane për ta bërë të njohur në mediat konservatore amerikane dhe pranë elitave politike konservatore amerikane..

Ka ditur të gatuajë guzhinën e duhur shqiptare me ingredientë amerikanë, për të servirur ushqimin e duhur që mund të përtypet nga republikanët në SHBA (psh në menunë e saj ka asortimente shumë të pëlqyera si “JA ÇFARË KA BËRË SOROSI NË SHQIPËRI..” apo “JA SI DASH ËSHTË KTHYER NË VEGËL TË SOROS NË DËM TË INZERESAVE TË SHBA”..

I ka prerë duart Sorosit dhe veglave të tij për të pasur sukses me armën fake të antiamerikanizmit (tek elektorati më proamerikan në Shqipëri) me të cilën kishin planifikuar të mbysnin përfundimisht çdo hapësirë riformatimi të një Opozite normale e cila do rikthente Pluralizmin (rasti Berisha)..

Është aktiviste e bindur kundër vaksinimit me detyrim dhe po ndikon çdo ditë në PD dhe jadhtë saj për ta shtyrë Opozitën në një pozicionim të qartë kundër vaksinimit me detyrim si kusht për të justifikuar dhe vetëidentifikuar me Ideologjinë e Djathtë të Lirisë..

Është buldozer mediatik dhe politik që i tremb të gjithë kundërshtarët dhe konkurentët sdms Mafien Soros e cila ndihet e pafuqishme për t’ja reduktuar influencën dhe suksesin!

Ja pra, çfarë faji kanë ata që e sulmojnë përderisa kjo bën kaq dëm ndaj Axhendës Soros dhe asaj të PLANdemisë???

P.s. Tipa antisoros si ne e shohin sikur po bi shi i butë në periudhë të gjatë tragjike thatësire