Dylgjeri: Lefter Lefteri në emër të popullit…do të jesh deputet!

817
Sigal

Lefter Lefteri në emër të popullit…do të jesh deputet!

“Dikur në diktaturë, në një film shqiptar, të Kinostudios “Shqiperia e Re”, kolaboracionisti Lefter Lefteri në emër të popullit mori dënim me vdekje nga atentatori komunist. Lefteri asokohe ishte aktor. Do kaloni vite e vite dhe sot sërisht Lefterët janë aktorë por në emër
të popullit do të jenë edhe…deputetë.
“Nuk kam arsye për të lënë mandatin e deputetit – thotë zoti Lefter Koka! Sigurisht Lefteri nuk ka arsye. Pse të ketë? Kryetar Bashkie e më pas Ministër me vite nuk janë arsye për tu rebeluar. Lefteri nuk ka lidhje me vendim apo disiplinën e partisë. Lefteri manovron.
Urime Lefter! Ju të tjerët: paçi fatin e Lefterëve!”- këtë ka shkruar në profilin e tij në Facebook publicisti Ylli Dylgjeri