Çdo varrezë e të huajve në tokën tonë është monument falas

563
Prof. Artan Fuga

Mos bëhemi kokëtrashë: Çdo varrezë e të huajve në tokën tonë është monument falas që i ngrihet viktimizimit të parardhësve tanë nga të huajt. Eshtë kujtesë për tragjizmin e jetës shqiptare. Si edhe thirrje për të mos qenë harrakatë për fatet e kombit tonë. Siç jemi në fakt. I bëjmë varrin vetes me duart tona, ndërkohë që kombet e tjera punojnë. Të ngrenë sa të duan. Kundrejt pagesës ama dhe pa lehje!
Sigal