Martin Henze: Shqipëria është një burg, madje as në Pekin shteti nuk mund t’i pengojë njerëzit të jenë në rrugë

252
Sigal

2.Komunistët nuk e kanë toleruar trafikun e drogës dhe pastrimin e parave, i cili është rritur në Shqipëri për 7 vjet

3.Shqipëria është një burg, madje as në Pekin shteti nuk mund t’i pengojë njerëzit të jenë në rrugë dhe të zbatojnë të drejtat e tyre njerëzore, eleminimin e diktaturës