Dritan Kaba: Dëshiroja ta laxonin ata që flasin për çdo gjë por jo për kushtet e spitalit

171

NE SPITAL MUNGONTE SAPUNI DHE KISHTE NJEREZ TE URITUR!
Deshiroja ta laxonin dhe ata qe flasin per çdo gje por jo per kushtet e spitalit! Pellumb Pipero, Tritan Kalo Najada Çomo, Enkel Joti, Ogerta Manasterliu! Edi Gjithologu nuk mund ta lexoje, se eshte i zene duke kercenuar shqiptaret!!!

Interviste e zyrtarit te FSHF, ish futbollistit dhe analistit sportiv Florian Riza!

Florian Riza: Ishte një tmerr i vërtetë, aty mungonin kushtet e higjenës, mungonte sapuni, veshjet e pacientëve, të ushqimit, vuajtja më e madhe ishte në spital për shkak të këtyre kushteve sesa nga sëmundja që unë e kisha kaluar pjesën më të madhe në shtëpi. Njerëzit aty kishin problematika nga më të ndryshme, por të kesh njerëz të uritur në spital dhe pse në një gjendje të sëmurë me Covid. Nuk e mban vendi që në 2020 mos të kesh një pavion, nuk e di se si certifikohen kto pavione që për mua i përket akomodimit i perket vitit 1920. Por duke qenë se ishte i vetmi spital Covidje i detyruar të durosh kushtet.
Link: https://abcnews.al/u-sherua-nga-koronavirusi-florian-riza-…/