Historia e suksesit të çiftit shqiptar në industrinë e ushqimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

76

Mediat lokale i kanë kushtuar disa shkrime suksesit të çiftit shqiptar , dhe restorantit të tyre duke i paraqitur si një rast suksesi dhe shembull konkret të realizimit të ëndrrës.

“Ne jemi shumë të lumtur që po festojnë suksesin tonë. Ky ka qenë një vit shumë interesant dhe shumë i vështirë dhe ne jemi shumë të lumtur qe kemi një arsye për të festuar.”- tha Koci.

“Këtë fundjave ne do të kemi çmime më të arsyeshme në restorant si një shenjë vlerësimi për të gjithë ata pjesëtare të komunitetit që na kanë mbështetur që  në fillimet tona.”- shoi ajo.

Koci tha se kjo ditë e veçantë sigurisht që do të realizohet duke respektuar rregullat e e vendosura per shkak te pandemisë, ku klientët duhet të jenë me maska dhe do të respektojnë distancimin social.

Koci dhe Mëhillaj kanë dhe një restorant tjetër Altea’s Eatery të cilin e kanë hapur në 2016. Të dy sipërmarrjeve u kanë vendosur emrat e vajzave të tyre.

Oriola Koçi lindi në Tiranë, Shqipëri në 1977. Oriola dhe familja e saj emigruan në Worcester kur ishte 18 vjeç me vizë llotarie diversiteti të fituar nga nëna e saj. Ajo ndoqi Kolegjin Supozim për studimet e saj universitare dhe Universitetin Clark për gradën master.

Ndersa Mehillaj i lundur ne Tirane ka emigruar ne mesin e viteve ’90 ne SHBA.