Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremit të tij (FOTOT)

259
Sigal

Mesdheu është kthyer një nga destinacionet më të preferuara të personave “VIP” në botë. Së fundmi në hartën e ndalimit është pikëtuar edhe Shqipëri, e cila çdo vit ka vizitorë të huaj që zgjedhin vendin tonë për të pushuar.

Por jo më larg se dje, në portin e Durrësit ka stopuar edhe një nga personazhet më të pasur të rrjetit, Dan Bilzerian. Jahti i tij është filmuar në portin e Durrësit, ndërkohë që nga videoja duken vetëm dritat e jahtit dhe dëgjohet muzika e lartë.

Dan Bilzerian (Mbreti i Instagramit) ndiqet pothuajse nga 28 milionë njerëz në llogarinë e tij të Instagramit ku është shumë aktiv, poston shumë foto dhe video të tilla me vajza pothuajse të zhveshura. Bilzerian ka treguar se pasurinë gjatë jetës së tij e krijuar përmes pokerit, ku arriti të bëhej personi më i suksesshëm në botë.

Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremit Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremitDan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremit  Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremit Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremit Dan Bilzerian vjen në Durrës, sjell jahtin plot me vajzat e haremit