Si realizohen disa nga truqet më interesante magjike?

349

Sekretet prapa disa prej truqeve magjike më klasike, por të habitshme, janë ekspozuar, në një video interesante të përbashkët në internet.

Ngarkuar në grupin ndërkombëtar të Facebook i cili njihet gjerësisht për një gjë të tillë, Five Minute Crafts , ata na mësojnë se si të bëjmë truqe të thjeshta duke përfshirë fshehjen e një topi të vogël nën një filxhan, dhe ndezjen e një shkrepëseje me një shkrepëse tjetër të përdorur më parë.

Ndërkohë një zarf është prerë në gjysmë duke e lënë kartëmonedhën prej 50 eurosh brenda plotësisht të pa dëmtuar. dailymail.co.ko

Për të kuptuar edhe më shumë këto truke magjike mjafton të ndiqni këtë video: