Sigal

Imazhet e rralla të sulmit të një peshkaqeni ndaj një foke vijnë nga Afrika e Jugut. Me grabitqarin që pothuajse ‘fluturon’ duke kërcyer fuqishëm nga uji për të sulmuar prenë e saj, por për fat të keq të tij dhe për fat të mirë të fokës, nuk e ka arritur.

Të paktën në çastet që është kapur nga kamera, sepse me siguri, beteja për mbijetesë ka vijuar furishëm nën ujë.