Pamje fantastike: Balena hidhet ‘mbi’ anijen

547
Sigal

Herë pas here, natyra tregon veten në shkëlqim të plotë për të na kujtuar se sa të vegjël jemi me të vërtetë përpara saj.

Kjo fuqi është kapur kohët e fundit në ujërat e Kalifornisë në Monterey Bay.

Gjiri është shtëpia e shumë llojeve të gjitarëve detarë dhe është në shtegun migrator të balenave Grey dhe Humpback duke e bërë atë një vend popullor dhe mjaft interesant për të vizituar këtë kafshë gjigante.