Sigal

Shijuesit, të njohur si “juria e shijes”, u kërkohet të testojnë kakaon, lajthinë dhpërbërës të tjerë që përdoren për çokollatën.

Aplikantët e suksesshëm marrin një kurs trajnimi tre mujor që do t’i ndihmonte ata të mësonin rreth shqisave dhe të përmirësonin aftësinë e komunikimit për të dhënë gjykime mbi produktet, shkruan Get Surrey.

Puna për këtë pozicion zgjat 4 orë në dy ditë, kështu që do të mund të punoni dhe në një punë tjetër.

Problemi i vetëm është se duhet të qëndroni në Alba, një qytet i vogël në Itali. Pra nëse e fitoni vendin e punës duhet të zhvendoseni atje.