Njihuni me shenjat e horoskopit që nuk plaken kurrë…

657
Sigal

Luani

Luani është një shenjë që transmeton idenë e të resë, thjesht me energjinë që ka. Atyre u pëlqen që të qendrojnë në ambiente ku çdokush rreth tyre është i  gëzuar dhe i lumtur. Mënyra se si ata e shohin jetën, në mënyrë tepër optimiste dhe shpresëdhënëse i bën që të ndjehen gjithnjë të rinj.

Shigjetari

Energjia e tyre është ngjitëse, është e pamundur që të mos infektohesh prej saj. Mosha është fare e parëndësishme për të lindurit e kësaj shenje,ata do të sillen gjithnjë si  të pabindur. Shigjetari ka një frymë rinie dhe ofron një hov freskie dhe  energjie kudo që shkon.

Peshqit

Peshqit nuk kanë shumë dëshirë që të rriten, kjo do t’i vinte drynin imagjinatës së tyre. Ndjenjat e tyre janë gjithnjë të forta dhe mbizotërojnë mbi arsyen. Kjo shenjë është shumë e sinqetë, ndaj dhe perceptohet gjithnjë si naive dhe fëmijnore.