Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey & Justin Bieber

107

Hyrja e shtëpisë nis kështu dhe shkallët në të djathtë të fotos, të çojnë në dhomën e ngrënies/kuzhinën:

Sigal

Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey &

Si shumë shtëpi kaliforniane, vila e çiftit Bieber ka një ambient të madh jashtë, perfekte për të gjitha stinët:

Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey &

Çifti ka një palestër personale brenda shtëpisë:

Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey &

Dhe një dhomë të veçantë për “Netflix&Chill”:

Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey &

Hailey dhe Justin zgjohen gjithnjë me një pamje gjigande përpara dhomës së tyre:

Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey &

Zemra e shtëpisë: Një kuzhinë minimaliste dhe luksoze.

Një tur në shtëpinë $25 milionë të Hailey &