Sigal

Të zgjedhësh një emër për fëmijë mund të jetë pak e vështirë, duke patur në mendje se do ta mbajnë gjatë gjithë jetës. Olivia, Sofia, Muhamed dhe Oliver janë disa nga emrat më të përdorur përgjatë 2018-ës.  Por disa prindër duan t’i lënë fëmijët e tyre jashtë turmës. Të zgjedhësh një  emër të veçantë është paksa e vështirë, por lista në vazhdim do t’ua lehtësojë sadopak punën.

Më poshtë keni 10 emrat më të rrallë për vajza në vitin 2018

Pelia-emër Hebre i përkthyer si “mrekulli e zotit”

Soleil– një opsion ekzotik që do të thotë “diell” në frëngjisht

Meleri– një emër nga ëellsi që ka kuptim biblik

Althea-një fjalë greke që nënkupton “shërim”

Petal-zakonisht përdoret edhe për kafshët

Posie-një emër i frymëzuar nga natyra me origjinë nga Britania

Bloom-ka nënkuptim nga bota e luleve por edhe ka kuptimin e punëtor hekuri në hebraisht

Laurie-me origjinë latine dhe sjell imazhet e gjetheve të dafinës

Lavana-emri Sanskrit përkthehet si i “bukur”

Jacinta-ky emër grek i referohet një guri të çmuar