Disa ide dhuratash për shtëpinë që s’janë një shishe vere

175
Sigal

Dhjetori vjen për pak ditë dhe ne duhet të mendojmë për shumë gjëra. Pemën, veshjet e festave, zbukurimet dhe mbi të gjithë: dhuratat! Këtë periudhë më shumë se kurrë vizitojmë njëri-tjetrin dhe s’është dhe aq e hijshme të priten Krishtlindjet pa një dhuratë simbolike në duar.

Çfarë dhuratash për shtëpinë mund të bëjnë që nuk përfshijnë një shishe të thjeshtë vere? Si fillim, kini parasysh që lulet s’janë kurrë një ide e keqe, por përveç tyre, lista më poshtë mund t’ju ndihmojë.

1.Një qiri me aromë dhe elegant zbukuron ambientin e çdo shtëpie!

Disa ide dhuratash për shtëpinë që s'janë një

2. Servis sallate jo dhe aq të zakonshëm. Do t’ju kujtojnë gjithmonë!

Disa ide dhuratash për shtëpinë që s'janë një

3. Kush mërzitet kur ju sheh me një panettone në duar?

Disa ide dhuratash për shtëpinë që s'janë një

4. Çokollatat janë gjithmonë zgjedhje e sigurtë, por sigurohuni t’i paketoni bukur

Disa ide dhuratash për shtëpinë që s'janë një

5. Një bllok kaq chic shënimesh. Të gjithë kujtimet e miqve që vijnë në shtëpi, të shkruhen këtu.

Disa ide dhuratash për shtëpinë që s'janë një