Pulovrat me shik të momentit për femra

2577
Sigal

Me ardhjen e vjeshtës dhe uljen e temperaturat dhe pulovrat kane filluar të dalin nga fundi i rafti.
E nëse jeni në dilemë të dini se cilat janë tendencat e fundit të pulovrat Intv iu sjell disa prej tyre.

a4e85080006b93f166b7d7fab790f8bf.jpg

 

fall_winter_2017_2018_fashion_trends_sweaters.jpg

purp.jpg

mkij.jpg

aHR0cCUzQSUyRiUyRmkxMTk2LnBob3RvYnVja2V0LmNvbSUyRmFsYnVtcyUyRmFhNDE5JTJGbGVmYXNoaW9uJTJGTEUlMjUyMEZBU0hJT04lMkZMZS1GYXNoaW9uLUJsb2ctNy1XYXlzLVRvLVdlYXItU3RyaXBlcy1Jbi1XaW50ZXItR3JleS1TY2FyZi1TdHJpc.jpg

15.PNG

14.PNG13.PNG

12.PNG

11.PNG

10.PNG

9.PNG

8.PNG

7.PNG

6.PNG

4.PNG

3.PNG

2.PNG

1.PNG

14dddaa299bf2a1f08594230b54e7f5e.jpgbd3f6739e84f847be44b000ab296a6c7.jpg

 

f12b6dfae4b7021011c548633b9f6613.jpg

ae78ea0175989097e971758c540bdb35.jpg

 

006adc48c1d1c0d5b707b2b71aa86a9e.jpgf4fc152ab1ac0bc351b630993f153d99--fall-winter-outfits-spring-outfits.jpg