Mediat e huaja: Shqipëria vendi që duhet vizituar patjetër këtë vit

604
Shqipëria një nga destinacionet që duhet vizituar patjeter gjatë këtij viti. Kështu I keshillon tursitet, portali italian Siviaggia. Sipas Siviaggia, Shqipëria është destinacioni i duhur për turistët që kerkojnë aventura në brigje të pashkelura, sepse ofron shumë të tilla. Ndërkohë para disa kohësh dhe një bloger suedez ka sugjeruar shqipërin si vend qe nuk duhej te lihej pa u vizituar. Në shkrimin e tij ai rendiste 15 arsye pse shqiperia duhej vizituar.
Sigal